keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Elämä on perheestä

Lupasin teille uutisia tuossa taannoin. Uutisia - kauniita ja iloisia sellaisia - olen teille viime aikoina tarjoillut melkoisen tasaiseen tahtiin. Kun nyt kerran olen siis päässyt vauhtiin, jatketaan hyväksi koetulla tiellä. Tämä uutinen tosin on näistä kaikista ihanista elämäntapahtumistani se kaikkein suurin ja kaikkein mullistavin ja kaikkein onnellisin ja kaikkein kaikkein. Niin, totta se on. Gata odottaa vauvaa. Olen siis paksuna, raskautettu, raskaana, pulla uunissa ja mitä näitä nyt on. Tänään aamulla kävimme Rakkaan kanssa ensimmäisessä ultrassa ja kaikki oli niin kuin pitääkin. Päiviä plakkarissa 12+1. Siellä se pikkuinen kellutteli ja porskutteli tyytyväisen oloisena. Annetaan vielä kasvaa, jotta on sitten hyvä tulla rakastavien vanhempien huomaan lasketun ajan 26.11.2009 tienoilla.

Mietin pitkään, että miten minä tästä kerron, mutta totuushan on se, ettei mitkään sanat tee tälle asialle oikeutta. Olen niin hurjan onnellinen kaikesta, etenkin lapsosesta, että se on turha yrittää ilmaista tätä jotenkin nokkelasti, maalailevasti, superkauniisti tai muutenkaan klumeruurein kuorrutettuna. Minä odotan vauvaa. Siinä se asia, kaikkein puhtaimmillaan. Ihmeellisin ja luonnollisin asia maailmassa.

Niin, ja en kyllä lupaa, etteikö tämä blogi muuttuisi raskaudenvärjäämäksi. Onhan tämä edelleen Gatala, mutta Gata on nyt raskaana ja se on se isoin juttu. Siitä varmuudella kirjoitan, mutta ehkäpä muustakin. Kuka tietää, kun aika se aina nämä asiat totuudellisesti sitten lopulta näyttää.

16 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ohhoh!!! Aivan tuhannesti onnitteluita sekä valtavan suuria ja rutistavia (tosin vauvaa varovia) halauksia!!! ♥♥♥
Olen iloinen puolestasi. :)

Helis kirjoitti...

Raksukaiset ♥ :)

Gata kirjoitti...

Tiina, kiitos kiitos! Iloinen ja onnellinen on tää! <3

Funka, <3

lupiini kirjoitti...

vuoden 2009 blogivauvat jee :) 12 viikkoa, eiks oo ihanaa, siitä se alkaa se mahtisaika raskaudessa (meitsi pääsee tällai etumatkalaisena pätemään, hehee), paha olo katoaa ja lemmenpuuhat maistuu ja hymyilyttää!

ill. kirjoitti...

paljon onnea, ja vauvalle kans, saa ihanan ja onnellisen ja hyvän äidin :)

Stansta kirjoitti...

Voi vautsi-ihanaa-aivan-mieletöntä!!! :D
Olipas se Uutinen, ONNEA ONNEA ONNEA! Kuinka onnellinen olenkaan puolestasi/puolestanne! WAUH! :)
Saanko ennustaa kuuden päivän etuilua niin vaavi syntyisi samana päivänä kuin poikani? Skorpioni kuitenkin...
ONNITTELUNI!!!

Gata kirjoitti...

Lupiini, kappas! Blogikääröt '09 ry meitillä! Jopas sattui sopivasti! Viel toi mahtisaika ei ihan ole päässyt tänne saakka, kun viimeksi sunnuntaina halasin pönttöä. Onneksi nyt on kuitenkin viikkoja 8-9 PALAJON parempi olo, nimittäin tuolloin en tehnyt muuta kuin makasin sohvalla, pöntön päällä ja yritin olla olematta, ettei okseta lisää. Tuota ihanaa alkuraskauden olotilaa ei voita mikään! Hahaha! Nyt sentäs voin jo tehdä asioita, pienellä oksuvaralla tosin, mutta kuitenkin! Parasta on kumminkin sen keskenmenoriskiajan taakse jääminen.

ill, sanoit nyt niin kauniisti, että ihan herkistyin! Eikä se johdu hormoneista! Kiitos!

Stansta, taisin yllättää? :D Kiitos onnitteluista! Meidän pulla on muuten itse asiassa todennäköisesti jousimies, jos syntyy loppukuusta ja jos merkeillä nyt ylipäätään on merkitystä. Joskus on hauska uskoa, että on!

minh kirjoitti...

Miljoonasti onnea, ihana uutinen! Olen tosi onnellinen puolestasi:)
-minh-

Lumi kirjoitti...

Onnea ja paljon. Ja pakko kuitata tähän vielä, että mä arrrrrrvasin tän, tiedät varmaan miksi ;) Ihanaa ihanaa <3

Gata kirjoitti...

Minhiliini, kiitos! Tiedän, että olet muru! :)

Lumi, kiitos! Nii-in, sä oletkin semmoinen ennustajaeukko, että sulta ei pysty mitään pitämään salassa, vaikka KUINKA yrittää... ;D

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän hieno uutinen!

Täälläkin iloitaan teidän kanssanne.

cista

Gata kirjoitti...

Cista, ihanaa, että olet ilossamme mukana! :)

Toni kirjoitti...

Eikä! Voi mikä yllätys ja toisaalta ei sitten kuitenkaan. Onnea! Aivan huikean hieno uutinen.. Onnesi on tässä ja nyt.

Gata kirjoitti...

Toni, kiitos paljon! Onni on tässä, ei huomisessa, eilisessä. Tässä. Mukavaa, että iloitset kanssani! :)

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA! : )

Foxy

Gata kirjoitti...

Foxy, kiitos paljon! :)